banner913
banner932
banner1012

Tavlacılar da nefes verdi

banner1020

“Nefes'e bir Nefes de bizden” sloganı ile ilk kez birincisi düzenlenen I. Salamis Hotel Açık Modern Tavla turnuvası tamamlandı

banner974
Tavlacılar da nefes verdi

banner971

Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği ile Kuzey Kıbrıs Tavla Federasyonu ortaklığında “Nefes'e bir Nefes de bizden” sloganı ile ilk kez birincisi düzenlenen I. Salamis Hotel Açık Modern Tavla turnuvası toplam 58 kişilik katılımla Salamis Bay Conti Hotel evsahipliğinde 15-16 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.

İki gün boyunca süren maçlar sonunda " Ana Aktivite " finalinde Cemal Akkara finalde Cengiz Dindar'ı 9-3 yenerek şampiyon oldu. " Son Şans " kategorisi finalinde Giray Hamzaoğulları , Deniz Kızılbora'yı 5-3 yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın ilgi çeken Yan Aktivitelerinden olan " Danışman Çiftler " finalinde Deniz Kızılbora-Tozan Sarı ikilisi Niyazi Ünlütürk-Özgür ikilisini 7-3 yenerek şampiyon oldular. Turnuvanın diğer bir Yan Aktivitesi olan " 1-Puan " kategorisinde ise Doğan Celal finalde Niyazi Ünlütürk'ü yenerek şampiyon oldu ve " Tavla için Tavla " yan aktivitesinde ise Necmettin Saltkaya finalde Giray Hamzaoğullarını yenerek şampiyon oldu. 2 gün boyunca çok çekişmeli maçların oynandığı bu turnuvada tüm oyuncular Nefes'e bir Nefes de bizden sloganı ile centilmence maçlar çıkardılar. Dereceye giren oyuncular turnuva sonunda kupalarını aldılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.