banner913
banner932
banner1012

Taşkınköylüler gecesinde restleştiler

banner1020

Geleneksel Taşkınköylüler Dayanışma Gecesi’nin 16.cısı gerçekleştirilirken, kulübün 2002 yılından kalan vergi borcundan dolayı Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile Türk-Sen başkanı Arslan Bıçaklı arasında tartışma yaşandı. Serdar Denktaş, yaptığı açıklamada borcu kendisinin ödeyeceğini açıkladı

banner974
Taşkınköylüler gecesinde restleştiler

banner971

Ahmet Ersöz tarafından 2002 yılından bu yana düzenlenen Geleneksel Taşkınköylüler Dayanışma Gecesinin 16.cısı Salı akşamı Göçmenköy’de Dub-Le Taverna’da gerçekleşti.

Geceye ciddi bir katılım gösteren ve salonu dolduran Taşkınköylüler yanında siyasi Parti temsilcileri de bulundu. Başbakan Yardimcısı Serdar Denktaş ,Sağlık Bakanı Dr.Faiz Sucuoğlu, TDP Başkanı Cemal Özyiğit, Halkın Partisi Başkanı Kudret Özersay, Milletvekilleri Ersin Tatar, Birikim Özgür, Özkan Yorgancıoğlu ve DP,CTP,UBP,HP,TDP örgüt temsilcileri de gecede yer aldı.

Gecede konuşma yapan Taşkınkoy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ersöz geceye katılanlara teşekkür ederken ayrıca Yönetim Kurulu adına basın bildirisi okuyarak kulüp için verilen ama tutulmayan sözlerden dolayı sitemlerini bildirdi.

Gecede Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı siyasilere sert bir şekilde yüklendi. Cevap hakkı doğan ve söz alan Serdar Denktaş ile Bıçaklı arasinda tatsız tartışmalar yaşandı.

Gecede kulübün eskiden kalan vergi borcunu 3 aylık maaşıyla ödeyip kapatacağını söyleyen Denktaş “sahanın tamirini de siz yapacaksınız söz verin” diyerek sahneden indi. Bu olaydan sonra DP ve UBP temsilcileri salonu terk etti. Gecede 80’e yakın hediyenin bulunduğu piyango çekilişi de yapıldı. Gecede sahne alan sanatçı Burçin Kahraman ve Barış katılımcıları doyasıya eğlendirdi.

Bu arada kulübün 2002 yılından bu yana 60,000 TL’ye kadar yükselen vergi borcu çıkarılan afla birlikte 30,000 TL’ye düştü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.