banner913
banner932
banner1012

Taşkınköy Spor Kulübü'nün acı kaybı

banner1020

Taşkınköy Spor Kulübü, kulübe büyük hizmetleri geçmiş olan Mehmet Fadıl Ölçmen'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor

banner974
Taşkınköy Spor Kulübü'nün acı kaybı

banner971

Lefkoşa'da faaliyet gösteren kulüplerden Taşkınköy Spor Kulübü, kulübe büyük hizmetleri geçmiş olan Mehmet Fadıl Ölçmen'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Taşkınköy Spor Kulübü başkanı Ahmet Ersöz, Mehmet Fadıl Ölçmen'in vefatı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Kendimi bildim bileli sağlık durumu iyi de olsa kötü de olsa, yönetimde olsa da olmasa da her zaman Taşkınköy Spor Kulübü'ne fedakarca hiç karşılık beklemeden hizmet eden, bu anlamda eşi benzeri olmayan çok değerli bir amcamızı Mehmet Fadıl Ölçmen'i kaybettik.

Son bir sene içerisinde ciddi sağlık sorunları yaşayan Fadıl amca, ayda birkaç kez beni arayarak kulübün faaliyet ve gelirlerinin artırılması için fikirler sunmayı hiç ihmal etmedi. Her şeye rağmen kulübümüzü her zaman düşünen ve arayıp dile getiren bu amcamızı çok arayıp, özleyeceğiz. Ona Allah'tan rahmet, yaslı ailesine, sevenlerine, mahalle sakinlerine ve kulüp camiamıza sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.