banner913
banner932
banner1012

Su balerinlerinden büyülü gösteri

banner1020

Ülkemizin ilk ve tek Su Balesi ekibi yarın YDÜ olimpik kapalı yüzme havuzunda büyülü bir gösteri sunacak

banner974
Su balerinlerinden büyülü gösteri

banner971

Hasan İLKER

Ülkemizin ilk ve tek Su Balesi ekibi yarın, Yakın Doğu Üniversitesi Olimpik kapalı yüzme havuzunda büyülü bir gösteri sunacak.

Yakın Doğu Üniversitesi su balesi ekibi tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Su balesi; yüzme,dans ve jimnastiğin birleşimine dayanıklılık, güç ve esnekliğin eşlik ettiği bir spor dalidir. Bu spor dalı ülkemizde daha yeni tanınmaktadır.

5 senedir bu dala gönül veren sporcular ve alt yapıyı olusturan minik balelerinler ile KKTC Su Balesi ailesi büyüyor. Alt yapının temelleri daha yeni atılırken, az zamana çok çaba ve emek sığdırmaya çalışmak bu işin en zorlu basamaklarından biridir. Tabii ki, seviyeyi ilerletmek ve başariya dogru kulac atmak daha fazla calismayi gerektiriyor. Az zaman ile emeğin buluştuğu su balerinlerinin büyülü gösterisi 26 Mayıs Cuma günü Yakın Doğu Üniversitesi olimpik kapalı yüzme havuzunda saat 20.00’da yapılacak. Tüm halkımız davetlidir. “

Antrenörlüğünü Deniz Aker'in yaptığı KKTC 'nin ilk ve tek Su Balesi ekibinde şu sporcular yer alıyor:

Büyüklerde: Sevim Yıkılmaz, Talya Çufoğlu, Eda Yenen, Yeliz Kuset,

Alt yapı: Gülsu Uzun, Pınar Osmancık, Defne Özsergen, Nisan Yalçın, Nehir Andaç, Nehir Öztürk, Suna Bayraktar, Naz Peker, Derin Büke ve Balım Doğruak

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.