banner913
banner932
banner1012

Şöhretler Nefes için Kıbrıs’ta sahaya çıkacak

banner1020

Türkiye Şöhretler Karması uzun bir süreden beridir Nöroblastom tümörü ile mücadele eden 6 yaşındaki Nefes Demirpençe için 19 Nisan’da Gönyeli Masterleri’yle Girne’de 20 Temmuz Mete Adanır Stadyumu’nda yapılacak maçta sahaya çıkacak

banner974
Şöhretler Nefes için Kıbrıs’ta sahaya çıkacak

banner971

Nöroblastom tümörü ile mücadele eden 6 yaşındaki Nefes Demirpençe'ye yardım için devreye giren Poy Organizasyon, Türkiye Şöhretler Karmasını KKTC'ye getiriyor.

Antrenörlüğünü Yılmaz Vural’ın yaptığı ve Rüştü Rençber, Cihan Haspolatlı, Murat Erdoğan, Ümit Davala,Rıdvan Dilmen, Ahmet Dursun, Tugay Kerimoğlu, Orhan Kaynak, Hami Mandıralı, Recep Çetin, Hakan Ünsal, Evren, Nuri Turan, Cafer Aydın, Ümit Karan, Mustafa Kocabey, Erkan Engin, Orkun Uçar, Metin Uzun, Kubilay Eren ve Kerem İnan oluşan Türkiye Şöhretler Karması KKTC'de maç yapacak.

Türkiye Şöhretler Karması ile Gönyeli Masterleri arasında Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda 19 Nisan Çarşamba gecesi saat 19.30’da başlayacak maçtan elde edilecek gelir, Nefes Demirpençe'ye bağışlanacak.

Merit Lefkoşa Hotel ve Casino’nun katkılarıyla gerçekleştirilecek organizasyonun biletleri Girne, Gazimağusa, Lefkoşa ve Güzelyurt'taki  Deniz Plaza'da 20 TL'ye satılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.