banner913
banner932
banner1012

Seymen ve Özge, şampiyonluklara abone

banner1020

Badminton erkelerde Yakın Doğu Üniversitesi adına yarışan Seymen G. Deniz, dördüncü kez şampiyon olurken, kızlarda ise Yakın Doğu Üniversitesi adına yarışan Özgem İ. Öge, üçüncü kez şampiyon oldu

banner974
Seymen ve Özge, şampiyonluklara abone

banner971

Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen 19 Yaş Altı KKTC Şampiyonası yapıldı. 1999 ile 2003 arası doğumlu olan sporcuların katıldığı turnuvaya, havanın sıcak olmasına rağmen yüksek ilgiyle yapıldı.

5 kategoride toplam 51 maç oynanırken özellikle tek erkekler ve tek bayanlar finali müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Erkelerde Yakın Doğu Üniversitesi adına yarışan Seymen G. Deniz rakibi, Arda Eroğlu’nu yenerek son dört turnuvada olduğu gibi yine şampiyon olmayı başardı. Kızlarda ise Yakın Doğu Üniversitesi adına yarışan Özgem İ. Öge rakibi Eren Özuyanık’ı mağlup ederek katıldığı 3 turnuvada da şampiyon olmayı başardı.

Çift Bayanlar mücadelesinde tüm rakiplerini mağlup eden Özgem İ. Öge ve Beste Aydoğan çifti ile Çift Erkeklerde mücadele eden Arda Eroğlu ile Süleyman Gündüz çifti turnuvada yenilgi almadan birinci oldular. Mix maçlarında ise Seymen G. Deniz ve Eren Özuyanık çifti de tüm rakiplerini mağlup ederek birinci olmayı başardılar. Sporcuların topladığı puanlara göre ise takım şampiyonluğunu Yakın Doğu Üniversitesi kazanırken, ikinciliği Girne Üniversitesi, üçüncülüğü de Akdeniz Spor Birliği kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.