banner913
banner932
banner1012

Seymen ve Eren, Bulgaristan’da raket sallayacak

banner1020

YDÜ badmintoncuları, Seymen G. Deniz ve Eren Özuyanık, Türkiye Milli Takımı ile Bulgaristan’da düzenlenen uluslar arası U15 turnuvasına katılıyor

banner974
Seymen ve Eren, Bulgaristan’da raket sallayacak

banner971

Milli Badmintoncularımız Seymen G. Deniz ve Eren Özuyanık Bulgaristan’ın Haskovo şehrinde düzenlenecek olan uluslar arası U15 turnuvasına katılıyor.

23 Ağustos’ta adamızdan ayrılan sporcularımız 25 Ağustos‘ta başlayacak olan U15 Kassabian Bulgarian International  Badminton Şampiyonası’na katılmak için Bulgaristan’ın Haskovo şehrine gitti. Edirne sınır kapısındaki kilometrelerce araç kuyruğu nedeniyle 24 Ağustos’un ilk saatlerinde Haskovo'ya ulaşan sporcularımız çok zorlu bir yolculuk geçirdiler. Türkiye Milli Takım kadrosunda yer alan Yakın Doğu Üniversitesi’nin iki başarılı milli badmintoncusu Seymen ve Eren 24 Ağustos’ta Türkiye Milli Takımı ile bir antrenman yaparak turnuvaya hazırlanacaklar.

Federasyon yetkilileri tarafından verilen bilgiye göre Pazarcık’taki turnuvada tecrübe kazanan sporcularımızın Haskova’daki turnuvaya iyi hazırlandıklarını bu nedenle umutlu gittiklerini ve sporcularına güvendiklerini belirttiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.