banner913
banner932
banner1012

Sertoğlu'nun misafirleri Londra'dan

banner1020

Cumhuriyet Kupası maçında KKTC U21 Takımı ile karşılaşacak olan LTTFF Karması yetkilileri Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nu ziyaret ederek Başkan Hasan Sertoğlu ile görüştü

banner974
Sertoğlu'nun misafirleri Londra'dan

banner971

Cumhuriyet'in 34. kuruluş yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, bugün Lefkoşa Atatürk Stadyumu'nda,17.00'de gerçekleştirilecek Cumhuriyet Kupası maçında KKTC U21 Takımı ile LTTFF Karması karşılaşacak.

Bu maç vesilesiyle 17 Kasım'a kadar Kıbrıs'ta olacak olan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nu ziyaret etti. Yetkililer arasında LTTFF Asbaşkanı Serdar Sarı, Yönetim Kurulu üyelerinden İrfan Davulcular ve Mustafa Çetinkaya ile Karma Sorumlusu Osman Ercen, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve KTFF Asbaşkanı Orçun Kamalı ile görüştüler. Görüşmenin tamamlanmasıyla birlikte, LTTFF Asbaşkanı Serdar Sarı, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'na anı plaketi takdim etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.