banner913
banner932
banner1012

Sergi ve ralli bir arada

banner1020

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin geleneksel “Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi”, bu yıl Klasik Otomobil Rallisi ile birleştirildi

banner974
Sergi ve ralli bir arada

banner971

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) geleneksel “Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi”, bu yıl Yakın Doğu Üniversitesi katkılarıyla yapılan Klasik Otomobil Rallisi ile birleştirilerek, “Klasik Otomobil Festivali” adı altında yapılıyor.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, festival çerçevesinde düzenlenen sergi dün saat 09.00’da açıldı. Sergi, saat 14.00’e kadar ziyarete açık olacak.
Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi süresince çeşitli etkinlikler de yer alacak. Sergi boyunca tavla turnuvası da gerçekleştirilecek. “En Güzel Klasik ” seçiminin yapılacağı ve en çok oy alan ilk üç klasiğe çeşitli ödüller verilecek.
YDÜ 28. Klasik Otomobil Rallisi, bugün saat 10.00’da başlayacak. Lefkoşa Dereboyu’ndaki Yakın Doğu Bankası önünden start alacak ralli, Batı bölgesindeki parkurun ardından Yakındoğu Üniversite kampusu içerisindeki YDÜ Araba Müzesi’nde tamamlanacak
Sonuçlar, pazartesi saat 19.30’da, YDÜ Araba Müzesi’nde açıklanacak. Ödül töreni ise saat 20.00’da yapılacak.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.