banner913
banner932
banner1012

Şeker Sigorta, Safiye Naz Ulusoy’u ödüllendirdi

banner1020

Zagrep'te 17 -18 Aralık’ta yapılan çocuk fitness yarışmasında birinci gelen Safiye Naz Ulusoy, Şeker Sigorta tarafından ödüllendirildi

banner974
Şeker Sigorta, Safiye Naz Ulusoy’u ödüllendirdi

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'te 17 -18 Aralık’ta yapılan çocuk fitness yarışmasında birinci gelen Safiye Naz Ulusoy, Şeker Sigorta tarafından ödüllendirildi.

Şeher’de Meyhane’de düzenlenen ödül töreninde, ünlü futbolcusu Coşkun Ulusoy’un kızı olan Safiye Naz Ulusoy’a, Şeker Sigorta tarafından bir tam Cumhuriyet altını ve plaket verildi. Ödül töreninde Şeker Sigorta yönetim kurulu başkanı Hasan Birinci, Şeker Sigorta Genel Müdürü Salih Karahasan ve yönetim kurulu üyesi Ömer Arabacıoğlu ile Safiye’nin ailesi hazır bulundu. Şeker Sigorta yetkilileri gecede yaptıkları açıklamada Safiye Naz Ulusoy gibi başarılı çocuklara desteklerinin süreceğini söylediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.