banner913
banner932
banner1012

Saglıklı yaşam semineri yapılacak

banner1020

banner974
Saglıklı yaşam semineri yapılacak

banner971

Çalışmalarına başlayan TED Kuzey Kıbrıs Koleji Yaz Okulu’nda bu yılın hedefi “Bilinçli Spor ve Sağlıklı Yaşam” olarak belirlendi.

Spor sevgisini, sporun barışa, dostluğa kardeşliğe dayanan evrensel kültürünü çocuklara aşılamayı, tercih ettikleri bir branşta uzman antrenörler kontrolünde yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmeyi hedef alarak çalışmalarına başlayan TED Yaz Okulu gelecek hafta önemli bir eğitim etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Sporcuların fiziksel gelişimlerine ve sağlıklı yaşam kültürü edinmelerine katkı koymak amacıyla 11 Temmuz Salı Saat 14.00’de okul kültür merkezinde 2 ayrı seminer düzenlenecek.“Fiziksel Aktivite ve Sağlıklı Yaşam ” konulu ilk semineri Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Fzt. CemaliyeHürer ve  “ Okul Çağı Döneminde Yeterli ve Dengeli Beslenmenin Önemi” konulu ikinci semineri Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık birimleri Fakültesinden    Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Uzm.Dyt. NazifeHürer verecek.

TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nden yapılan açıklamada Spor ve Sağlıklı Yaşama odaklanan her 2 seminere de spor basını yanında spora gönül veren herkesin davetli olduğu bildirildi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.