banner913
banner932
banner1012

Pilotlarda Denktaş, takımlarda Yıldız zirvede

banner1020

Rallide ilk yarışın birincisi Rauf Denktaş pilotlar sıralamasında 28 puanla zirveye otururken, takımlar sıralamasında 33 puanla Yıldız Rally Team liderlikte yer aldı

banner974
Pilotlarda Denktaş, takımlarda Yıldız zirvede

banner971

Soydan SAKALLI

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu tarafından organize edilen 2017 Şeker Sigorta Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı sonrasında puan sıralaması da düzenlenmeye başlandı.

İlk yarışın birincisi Rauf Denktaş pilotlar sıralamasında 28 puanla zirveye otururken, onu 22 puanlı Ömer Yıldız ile 16 puanlı Bora Manyera takip ediyorlar.

Co pilotlarda ise Derviş Savorona 28 puanla liderlikte otururken, onu 22 puanlı Hasan Uzun ile 16 puanlı Cem Çerkez takip ediyor.

Takımlar sıralamasında ise 33 puanla Yıldız Rally Team zirvede yer alırken, ikinci sırada 27 puanlı MRB Racing Team, üçüncü sırada ise 25 puanla Nethouse Rally Team yer alıyorlar.

banner979

Etiketler; #Ralli
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.