banner913
banner932
banner1012

Paulo Sousa, YDÜ’nün gururu oldu

banner1020

YDÜ Brazilian Jiu Jitsu eğitmenlerinden Joao Paulo Sousa da Silve, Almanya’da düzenlenen Münih Open turnuvasında orta siklette altın madalyanın sahibi oldu

banner974
Paulo Sousa, YDÜ’nün gururu oldu

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ) Brazilian Jiu Jitsu eğitmenlerinden Joao Paulo Sousa da Silve, Uluslararası Brazilian Jiu-Jitsu Federasyonu (IBJJF) tarafından Almanya’da düzenlenen Münih Open turnuvasında orta siklette altın madalyanın sahibi oldu.

Çeşitli kategorilerde kadın ve erkek yüzlerce sporcunun katılımıyla düzenlenen Uluslararası Münih Open Jiu Jitsu turnuvasında, Yakın Doğu Üniversitesini temsil eden Joao Paulo Sousa da Silve’nin NO-GI, Master 1 Orta sıklette birinci gelerek Yakın Doğu Üniversitesi’ne altın madalya kazandı. Yıllardır Jiu Jitsu ile ilgilenen Silve’nin farklı yarışmalardan birçok altın, gümüş ve bronz madalyaları bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.