banner913
banner932
banner1012

Özata’dan spor hizmeti

banner1020

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği antrenörlerinden Türkay Özata, canlı yayında spor yaptırarak, halkımıza ve sporculara sağlıklı yaşam olanağı sağlamaya başladı

banner974
Özata’dan spor hizmeti

banner971

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği antrenörlerinden Türkay Özata, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle “Evde kal” çağrısına uyan halkımıza ve Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği sporcularına, canlı yayında spor yaptırarak, sağlıklı yaşam olanağı sağlamaya başladı.

Başarılı antrenör Türkay Özata, “Canlı yayında sizlere spor yaptıracağım. Spor hem çocuklarımıza hem de büyüklere yönelik olacaktır. Katılmanızı rica ederim.

Eğer güzel bir katılım sağlanırsa virüs tehlikesi geçene kadar bu şekilde devam edeceğiz. Canlı yayına benim kendi kişisel Facebook sayfam üzerinden katılabilirsiniz.” Açıklamasını yaparak, spor canlı yayınını duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.