banner913
banner932
banner1012

Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda final gecesi

banner1020

KTSYD 3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda final karşılaşması bu akşam Arena Sporkolik ile Havadis Gazetesi arasında oynanacak

banner974
Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda final gecesi

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) 3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda final karşılaşması bu akşam oynanacak. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda Türk Bankası’nın sponsorluğunda, Telsim’in katkıları ile gerçekleşen turnuvanın final karşılaşması bu akşam Arena Sporkolik ile Havadis Gazetesi arasında oynanacak.  Saat 18.00’de başlayacak final maçı sonrasında ödül töreninde dereceye girenlere kupa ve madalyaları yetkililer tarafından verilecek.

ÜÇÜNCÜLÜK NPN’NİN

Turnuvanın yarı finallerinde mağlup olan NPN ile BRT arasında oynanması gereken üçüncülük maçı ise BRT takımının oyuncularının hasta ve sakat olması ve sahaya çıkamaması nedeniyle oynanmadı ve NPN hükmen galip sayılarak turnuva üçüncüsü oldu.

GOL KRALLIĞI

Turnuvanın gol krallığı sıralamasında ise ilk sırada 9 golle Havadis Gazetesi’nden Ahmet Özsoy yer alıyor. Arena Sporkolik’ten Necmi Usal ve BRT’den Ahmet Ogan’ın 8’er golü bulunurken, Havadis’ten Necati Özsoy’un 7 golü bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.