banner913
banner932
banner1012

Nurel: Hedefimiz ilk üç

banner1020

banner974
Nurel: Hedefimiz ilk üç

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Merit Alsancak Yeşilova’da yeniden başkanlığa seçilen Redif Nurel, yeni sezonda hedeflerinin ilk üçte yer almak olduğunu açıkladı

Genel kurulda söz alıp duygusal bir konuşma yapan kulübün Fahri başkanı Günay Hidayet, kulübü Süper Lige taşıyarak, 11,500 TL artıda kulübü genel kurula götüren yönetim kurulunu tebrik etti

Merit Alsancak Yeşilova’da gerçekleştirilen olağan genel kurulda tek başkan adayı olan Redif Nurel’e üyelerden tam destek gelmişti.

Takımı kısa süre içerisinde BTM’den Süper Lige taşıyan Redif Nurel, Süper Lig'deki ilk sezonları öncesinde genel kurulda şu açıklamaları yaptı:

" Merit Alsancak Yeşilova’nın yeni sezonda hedefi Süper Lig'i ilk 3 içerisinde bitirmek olacaktır. Bu hedefe ulaşmak için de kaliteli bir kadro kuruyoruz.

Yönetim olarak bir hedefimiz de tesisleşmedir. Kulübe kalıcı gelir getirici tesisleşme konusunda da girişimlerimiz devam ediyor. Kalıcı gelir kulüp için çok önemlidir. Çünkü biz gidici kulüp kalıcıdır.

Kulüplerin idamesi için sponsorlar da çok önemlidir. Biz bu konuda şanslı kulüplerden biriyiz. Sponsorumuz Merit Oteller Grubu'na destekleri için çok teşekkür ederiz."

Günay Hidayet: 11,500 TL artıda olmak çok önemli

Genel kurulda söz alıp duygusal bir konuşma yapan kulübün Fahri başkanı Günay Hidayet ise şunları söyledi:

"Yıllarca kulüp başkanlığı yapmış biri olarak genel kurullara hiç bir zaman artı para ile gitmedim.

Bu yönetim, üstelik de kulübü Süper Lige taşıyarak, 11,500 TL artıda kulübü genel kurula getirdi. Bu takdir edilecek çok önemli bir başarıdır. Başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ederim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.