banner913
banner932
banner1012

Nefes için yarışacaklar

banner1020

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği, NG Kütahya Seramik & Cahit Necipoğlu LTD klasik otomobil rallisinin üçüncüsünü düzenleyecek. Yarıştan elde edilecek gelirden, Nefes Demirpençe’nin tedavisi için de katkı yapılacak

banner974
Nefes için yarışacaklar

banner971

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD) 30 Nisan’da, NG Kütahya Seramik & Cahit Necipoğlu LTD klasik otomobil rallisinin üçüncüsünü düzenleyecek.

Ralli ile ilgili olarak, KTKOD tarafından yapılan açıklama şöyle:

“NG Kütahya Seramik & Cahit Necipoğlu LTD klasik otomobil rallisi için geri sayım hızla devam ediyor. Yılın ilk rallisi ana hatlarıyla şu şekilde gerçekleşecek:

30 Nisan Pazar sabahı Demirhan’da bulunan Cahit Necipoğlu Elite mağazası önünde idari ve teknik kontrolümüzün ardından, sponsor şirketin ikramları eşliğinde verilecek brifing sonrası saat 10.00 da ilk araba start alacak. Ülkemizin görülmeye değer eşsiz güzellikleri  arasında  geçilecek etapların ardından, Karpaz sahil şeridi, Kaplıca bölgesinde bulunan Skali Restorant’ta varılarak yarışımız sonlandıracağız. Harika dağ ve deniz manzarası eşliğinde, yarışta dereceye girenlere ödülleri takdim edilerek yılın ilk rallisini tamamlamış olacağız. 2017 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası’na 2,25 katsayı verecek olan bu rallide yine geçen sene olduğu gibi birçok süprizler ve yenilikler sizleri bekliyor. Rallide birçok sanat ve medyada yer alan ünlü isimler de katılarak organizasyonumuza renk katacak.

Bir “Nefes” de biz oluyoruz

Küçük yaşta Nöroblastom (sinir hücrelerinden çıkan tümör) kanseri ile mücadele etmek zorunda kalan minik Nefes’imize, biz klasikseverler de duyarsız kalmayıp, tedavi sürecine destek olmak amacıyla, yarışımızdan elde edilecek olan gelirin bir kısmını Demirpençe ailesine, Nefes’in tedavi masraflarına katkı olarak bağışlayacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.