banner913
banner932
banner1012

Near East Bank, umutlarını yeşertti

banner1020

Near East Bank, Türkiye İş Bankası’nı 9-2'lik farklı skorla mağlup ederek gruptan çıkma şansını

banner974
Near East Bank, umutlarını yeşertti

banner971

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda üçüncü hafta maçları tüm heyecanıyla sürüyor.

Grupların şekillenmeye başladığı turnuvada  geçtiğimiz Çarşamba akşamı tek maç oynandı. C Grubu mücadelesinde Near East Bank, gruptan çıkma şansını yitiren Türkiye İş Bankası ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 9-2'lik farklı skorla Near East Bank kazandı. Bu sonuçla Near East Bank puanını 6 yaparken, Türkiye İş Bankası 1 puanla son sırada kaldı.

13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'na 29 Eylül Cuma akşamı oynanacak üç maç ile devam edilecek. Saat 19.00'da A Grubu'nda Creditwest Bank ile Kıbrıs Vakıflar Bankası, saat 20.00'de C Grubu'nda Capital Bank ile Kıbrıs İktisat Bankası ve saat 21.00'de Türkiye Garanti Bankası ile Faisal İslam Bankası Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda karşı karşıya gelecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.