banner913
banner932
banner1012

Naim Süleymanoğlu'ndan iyi haber

banner1020

Karaciğer nakli için uygun donör bulunan Naim Süleymanoğlu'nun nakil operasyonunun başarıyla tamamlandığı kaydedildi

banner974
Naim Süleymanoğlu'ndan iyi haber

banner971

Karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi altında olan ve organ nakli bekleyen Naim Süleymanoğlu, uygun donör bulunmasının ardından bugün ameliyata girdi. Efsane sporcunun nakil ameliyatı başarılı geçti.

Doktorundan ilk açıklama

Nakil operasyonunu gerçekleştiren Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat ilk açıklamayı yaptı. Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, "Ameliyatta her şey planladığımız gibi gitti. Bir müddet daha yoğun bakımda kalacak. Ümit ediyorum ki her şey iyi devam edecek. Naim Süleymanoğlu, bize tüm milletimizin emanetiydi. Kendisi şu an çok iyi. Naim bugüne kadar çok zor şeyleri başardı. Hastane ekimize teşekkür ediyorum. Donörümüz de çok iyi durumda. Tüm tedavi planlarımızı yaptık. Bir sorun olacağını düşünmüyorum." ifadelerini kulllandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.