banner913
banner932
banner1012

MSA Antalya’da parladı

banner1020

Yurt dışında ilk kez bir turnuvaya katılan Mağusa Spor Akademisi U9 Takımı, turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. MSA futbolcusu Karan Fuat attığı 11 golle dikkatleri üzerine çekti

banner974
MSA Antalya’da parladı

banner971

Mağusa Spor Akademisi U9 Takımı, Hitsporder Organizasyon Spor Kulübü Derneği tarafından 27-29 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2.Wow Kremlin Cup Uluslararası futbol turnuvasına damga vurdu. 
İlk kez yurt dışında turnuvaya katılan Mağusa Spor Akademisi U9 Takımı oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mağusa Spor Akademisi ilk gün üçte üç yaparak önemli bir başarı sağlarken, oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak, grubu namağlup tamamladı. Şampiyonluk grubuna kalan Mağusa Spor Akademisi şampiyonluk grubunda oynadığı ilk maçında Rus takımı Deviyetka ile 1-1 berabere kalırken, Edirne Şükrü Paşa takımı ile oynadığı ikinci karşılaşmayı ise 5-1 kazandı. Şampiyonluk grubunda lider olan Kasımpaşa Erokspor takımına 5-0 mağlup olan Mağusa Spor Akademisi U9 Takımı, 4 puan toplayarak averajla üçüncü oldu. 2.Wow Kremlin Cup Antalya turnuvasında şampiyonluk grubunu Kasımpaşa Erokspor 9 puanla şampiyon olurken, Rus takımı Deviyetka ile Mağusa Spor Akademisi 4’er puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alarak turnuvayı tamamladılar. Mağusa Spor Akademisi futbolcusu Karan Fuat attığı 11 golle dikkatleri üzerine çekti. Mağusa Spor Akademisi kafilesi dün ülkemize döndü. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.