banner913
banner932
banner1012

Mertekçi, Londra’da da anıldı

banner1020

Trafik kazasında hayatını kaybeden Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu tarafından anıldı

banner974
Mertekçi, Londra’da da anıldı

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz Salı akşamı yapılan Kasım ayı toplantısında Londra Yalova Kulübü’nün, KKTC’deki kardeş takımı Yalova’nın geçtiğimiz Cumartesi günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden başkanı ve eski milletvekili Tahsin Mertekçi için saygı duruşu yapıldı.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer de, Mertekçi’nin Kıbrıs futboluna verdiği katkılar hakkında konuşma yaptı.

Toplantıdan önce tek maddelik gündemle toplanan Olağanüstü Genel Kurul’da ise Sekreterlik görevine, karma nemajerliğini de üstlenen Soner Mustafa getirildi. Mehmet Mimoğlu’nun istifasıyla boşalan görev için yapılan seçime Soner Mustafa tek aday olarak katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.