banner913
banner932
banner1012

Massa için 15,000 Sterlin

banner1020

banner974
Massa için 15,000 Sterlin

banner971

Küçük Kaymaklı’nın kadrosuna katmak istediği Yenicami’nin Ugandalı eski futbolcusu Massa ile ilgili olarak Yenicami’nin, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na verdiği yazıda Massa’nın, Yenicami’den 15,000 Sterlin aldığı yönünde ifade bulunduğu öğrenildi

Necati KÜLAHLILAR

Küçük Kaymaklı’nın kadrosuna katmak istediği Yenicami’nin Ugandalı eski futbolcusu Massa’nın, lisansının dondurulmuş olması, bu transferin önüne engel olarak çıkmıştı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun kulüpleri koruma amaçlı olarak çıkardığı talimatlara göre Yenicami’nin malı olmaya devam eden futbolcunun transferi için Küçük Kaymaklı ile Yenicami’nin anlaşması gerekiyor.

Yenicami’nin, Massa’nın ülkeden ayrıldığı 3 sezon önce Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na verdiği yazıda Massa’nın kulüpten 15,000 Sterlin aldığı yönünde ifade bulunduğu öğrenildi. Küçük Kaymaklı ile Yenicami’nin, 15,000 Sterlin üzerinden pazarlık yaparak bu transferde ilerleme sağlaması bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.