banner913
banner932
banner1012

Mağusa İhtisas liderliğini sürdürdü

banner1020

2017 Kickboks Ligi 2. ayak müsabakaları, “Minikler”, “Yıldızlar” ve “Büyükler” kategorilerinde gerçekleştirildi. İlk sırayı alan Mağusa İhtisas Kulübü 148 puana yükselerek liderliğini sürdürdü

banner974
Mağusa İhtisas liderliğini sürdürdü

banner971

2017 Kickboks Ligi 2’inci Ayak müsabakalarının ardından  Mağusa İhtisas Kulübü rakipleri ile puan farkını artırarak ilk sırada yer aldı.
Geçtiğimiz Pazar günü, Mağusa Arena Spor Salonu’nda  gerçekleştirilen müsabakalar Minikler kategorisinde Semi Contact, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde Semi Contact ve Kick Light disiplinlerinde yapıldı.

Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda Minikler, Yıldızlar ve Büyükler’de ilk sırayı Mağusa İhtisas Kulübü alırken, Gençler Kategorisinde ilk sıra Aziz Spor Kulübü’nün oldu. 2017 Kickboks Ligi 2’nci Ayak müsabakaları sonunda puanını 148’e yükselten Mağusa İhtisas Kulübü en yakın takipçisi 65 puanlı Tatlı Spor Kulübü Birliği’nin 83 puan önünde yer alarak liderliğini sürdürdü. Bu yıl toplam 5 ayak üzerinden gerçekleştirilecek Kickboks Ligi’ni ilk 3 sırada tamamlayan takımlar ile Minik, Yıldız, Genç ve Büyükler kategorilerinde ilk sırayı alan takımlar kupa ile ödüllendirilecek.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.