banner913
banner932
banner1012

Maç bahane, dostluk şahane

banner1020

İlkokullar arası futbol birinciliğinde dün oynanan ve dostça geçen Haspolat İlkokulu – Lefke İstiklal İlkokulu maçı sonrasında Haspolat İlkokulu’nda birlikte çay içilip, fair play ruhu ile çocukların dostluk ilişkileri geliştirildi

banner974
Maç bahane, dostluk şahane

banner971

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ilkokullar arası futbol birinciliğine oynanan ikinci tur maçları ile devam ediliyor.

Balıkesir Sahası’nda dün oynanan maçta Haspolat İlkokulu, Lefke İstiklal İlkokulu’nu konuk etti. Dostça geçen maçta fair play ön plana çıktı.

Maç sonunda ise Haspolat İlkokulu, Lefke İstiklal İlkokulu öğrencilerini okul binasında konuk etti. Birlikte içilen çaylar ile çocukların, birbirleri ile kaynaşıp, dostluk ilişkileri geliştirildi.

Pazartesi günü Lefke’de oynanacak olan ikinci maç öncesinde ise Haspolat İlkokulu, Lefke İstiklal İlkokulu’nu, Ahmet’in golüyle 1-0 mağlup ederek, küçük de olsa bir avantaj elde etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.