banner913
banner932
banner1012

LTB Spor Kulübü genel kurul gerçekleştirdi

banner1020

LTB Spor Kulübü genel kurul gerçekleştirirken, kulübün yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri belirlendi

banner974
LTB Spor Kulübü genel kurul gerçekleştirdi

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün yaptığı olağan genel kurulda yeni yönetimini seçti.
Genel kurul, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve üyelerin katılımı ile LTB Mimar Mehmet Vahip Toplantı salonunda yapıldı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın doğal başkan olduğu spor kulübü genel kurulunda, tüzüğe uygun olarak faaliyet ve mali raporları okunup aklandıktan sonra kulübün yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri belirlendi. Genel kurulda önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek faaliyetler de görüşülerek etkinlik takviminin oluşturulup bu çerçevede hareket edilmesi kararlaştırıldı.
LTB Spor Kulübü’nün yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu şu isimlerden oluşuyor:
YÖNETİM KURULU:
Başkan, Mehmet Harmancı, As Başkan Akın Aktunç, Genel Sekreter Nüge Tecer, Genel Sekreter Yardımcısı Çelen Çağansoy, Mali İşler Sorumlusu Yücel Hatay, Spor İşleri Sorumlusu Bülent Çıraklı, Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Seden Tunççağ, Lokal Sorumlusu Özkan Bardak, Faal Üye İlkem Tunar, Yedek Üyeler: Zehra Beyar, Name Sarıkaya, Tulin Sabri
DENETLEME KURULU: 
Sibel Taçay, Hakan Altın. Yedek üye Türkay Klermo
DİSİPLİN KURULU: 
Evrim Hıncal, Fikri Özgüvenli, Ferdiye Sav. Yedek Üye Tahir Hoca

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.