banner913
banner932
banner1012

Liseliler rekora yüzdüler

banner1020

"Liselerarası Yüzme Şampiyonası"nda 4 rekor kırıldı. YDÜ yüzücüleri, Doğukan Ulaç, Rüzgar Maneoğlu ile Emre Ersoy ise yarış için İstanbul’a gittiler

banner974
Liseliler rekora yüzdüler

banner971

Hasan İLKER

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Liselerarası Yüzme Şampiyonası"nda ilk gün yarışları büyük bir çekişmeye sahne olurken, 4 rekor kırıldı.

Yarışlarda erkekler 50 metre sırtüstünde TMK sporcusu Orhan Özyiğit 29.17'lik derecesiyle, bayanlar 100 metre kurbağalamada YDK’dan Başak Bizden 1: 23.74'lük derecesiyle, 200 metre kurbağalamada YDK’dan Nermin Ulaç 3:00.09'luk derecesiyle, 100 metre kelebekte İlayda Basmacı 1:11.04'lük derecesiyle rekor kırdı. Şampiyona bugün tamamlanacak.

İstanbul’da başarıya kulaç atacaklar

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun her yıl gerçekleştirdigi Turkcell uzun kulvar, yıldız-genç ve açık yaş milli takım seçme yarışlarına katılacak olan yüzücülerimiz dün adadan ayrıldılar.

Turkcell uzun kulvar 13 yaş 14 yaş bireysel yıldızlar yüzme şampiyonası ise İstanbul Tozkoparan Olimpik Havuzu’nda gerçekleştiriliyor. Yakın Doğu Üniversitesi adına bu yarışta yarışacak olan rokertmen yüzücülerimiz Rüzgar Maneoğlu ile Emre Ersoy şampiyonada madalya için mücadele edecekler. Doğukan Ulaç ise Akdeniz Oyunları’na gidebilmek için mücadele verecek. Yüzücülerimize başarılı anteröner Mehmet Gürcenk eşlik ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.