banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa Etabı'nın ikinci ayağı 16.59'da

banner1020

banner974
Lefkoşa Etabı'nın ikinci ayağı 16.59'da

banner971

 Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi’nin Özel Seyirci Etabı başladı.

Güney Kıbrıs’tan 37, KKTC’den 12, üçüncü dünya ülkelerinden 20 ve Türkiye’den 6 olmak üzere 75 rallicinin katıldığı Kıbrıs Rallisi’nde sabah 11.30 da koşulan Özel Seyirci Etabı’nın ikinci ayağı akşamüzeri 16.59’da başlayacak.

Gün içerisinde ise Lefkoşa Dereboyu’nda aktiviteler olacak.

Özel Seyirci Etabı'nı izlemek isteyenler için Yiğitler Burcu, Girne Kapısı, Meclis çemberi ve Dereboyu'nda seyirci noktaları oluşturuldu. Halk sıcak havaya rağmen yarışa büyük ilgi gösterdi.

“BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI”

Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Seyirci Özel Etabı dolayısıyla bu akşam 19.00’a kadar Lefkoşa’da bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Organizasyon boyunca kapalı olacak olan yollar şöyle:

“Parkur içinde kalan sokaklar:

Memduh Asaf Sokak, Osman Paşa Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Tanzimat Sokak, Selahattin Sonat Sokak, Muzaffer Paşa Sokak, 2. Selim Caddesi, Server Somoncuoğlu Sokak, Muzaffer Ersu Sokak, Mufid Güleroğlu Sokak, Şerif Arzık Sokak.

Parkur dışında kalan sokaklar:

Gündüz Tezel Sokak, Güner Türkmen Sokak, Lala Mustafa Paşa Caddesi, 28 Kasım Sokak, Cengizhan Sokak, Hasane Ilgaz Sokak, İsmet İnönü Meydanı, Vakıflar Sokak, Zahra Sokak, İsmail Beyoğlu Sokak, Kubilay Altaylı Sokak, İlhan Savut Sokak.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.