banner913
banner932
banner1012

Kumda tenis heyecanı

banner1020

banner974
Kumda tenis heyecanı

banner971

3. Plaj Tenis Turnuvası’nda 104 sporcu aşırı sıcaklara rağmen kıyasıya mücadele ederken, heyecanlı maçlar oynanıyor

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından organize edilen “3. Plaj Tenis Turnuvası” önceki gün başladı.

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nün ilk kez puanlı olarak düzenlemiş olduğu turnuva, Çiftler erkeler, Çift Kadınlar, Karışık Çiftler ve Minikler olmak üzere toplam 4 kategoride yapılıyor. Kocareis Plajı’nda gerçekleştirilen plaj tenis turnuvasına ilgi yüksek olurken, turnuvada 52 takımda, toplam 104 sporcu kıyasıya mücadele ediyor. Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından organize edilen “3.Plaj Tenis Turnuvası” üç gün sürecek. Plaj Tenis turnuvasında tenis severler aşırı sıcak altında dereceye girebilmek için mücadele veriyor.

Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü başkanı Cahit Kasapoğlu, plaj tenis turnuvası ile ilgili yaptığı açıklamada bu yıl ilk kez puanlı olarak gerçekleştirdikleri plaj tenis turnuvasına ilginin arttığına vurgu yaparak, yaz sezonu boyunca Girne Belediyesi himayelerinde Girne’de, sonra ise yine Mağusa’da Kocareis’te turnuva yapacaklarını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.