banner913
banner932
banner1012

Kulaçlar, Aspava için atıldı

banner1020

Uluslararası 4. Hüseyin Aspava Anı Yarışı, güçlü akıntının olduğu zorlu parkurda gerçekleştirilirken Nerin Baycan, erkeklerde Doğukan Ulaç birinci geldi

banner974
Kulaçlar, Aspava için atıldı

banner971

Hasan İlker

Aspava Spor Kulübü, Pazar günü Aspava Restorant sponsorluğunda Uluslararası 4. Hüseyin Aspava Anı Yarışı'nı düzenledi.

İlk kez Yeşilırmak ile Gemikonağı arasındaki 7 km'lik zorlu parkurda düzenlenen olan yarışa, yurtdışından da yüzücüler, katıldılar. Sabah saat 8.00’de Aspava Restorant’ta toplanan sporcular numaralama ve kayıt işlemlerinden sonra otobüsler ile yarışın başlangıç yeri olan Yeşilırmak’a Dillirga Restaurant'a gittiler. Saat 9.00’da başlayan yarışın finiş noktası, Aspava Resturant oldu. Yarışı ilk üçte bitiren yüzücülere kupa, katılan her yüzücüye ise anı madalyaları verildi. Ödülleri merhum Hüseyin Aspava'nın eşi verdi.

Yarışta güvenlik üst seviyede sağlanırken, sahil güvenlik botu yanında, 4 bot, 3 kano v1 jet ski ile parkur güvenliği için görev yaptı. Yüzücüler zorlu akıntıya karşı mücadele ederlerken, yarışı bitiremeyenlerin olması yarış parkurunun zorlu olduğunun ispatıydı.  Ödül töreni sonrasında Aspava Restaurant'da düzenlenen yemek ile organizasyon son buldu.

Yarışta klasmanlar ve dereceler şöyle:

Bayanlar genel klasman

1.Nerin Baycan 3.18.49

2.Pembe Abohorlu 4.28.39

Erkekler genel klasman

1.Doğukan Ulaç 1.37.53

2. Cahit Bozatlı, Buğra Buba 2.13.16

3. Hasan İlker 2.13.26

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.