banner913
banner932
banner1012

KTSYD Kupası, geceyi aydınlattı

banner1020

banner974
KTSYD Kupası, geceyi aydınlattı

banner971

KTSYD Kupası bu yıl Mağusa’da iki şampiyonluk adayı K.Kaymaklı ve G.Birliği arasında Dr. Fazıl Küçük Stadyumu’nda gece oynandı. Maça iki takım taraftarı ve Mağusalı sporseverler de ilgi gösterdi

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği KTSYD Kupası bu yıl Mağusa’da iki şampiyonluk adayı K.Kaymaklı ve G.Birliği arasında oynandı. Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadyumu’nda gece oynanan ve K.Kaymaklı’nın 2-1 kazandığı maça iki takım taraftarı ve Mağusalı sporseverler ilgi gösterdi.

Maç öncesinde futbolcular “şiddete ve küfüre hayır” yazılı pankart ile sahaya çıktılar. Maçı Mağusa Milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer, Erkut Şahali, Hüseyin Angolemli ve Teberrüken Uluçay da takip ettiler. KTSYD Başkanı Çelen Oben ve TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ile birlikte KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da mücadelede yer aldılar.

Devre arasında çekilen kura ile 2 izleyici KKTC Telsim’den telefon, 2 izleyici G.Birliği Kulübü’nden bisiklet ve 1 izleyici K.Kaymaklı Kulübü tarafından Grand Pasha’da 2 kişilik hafta sonu tatili kazandı.

TONGSİR’DEN İKİ BAŞKANA PLAKET

Maçın devre arasındaki çekilişi TSYD Başkanı Oğuz Tongsir yaparken, oyuncuların birbirlerine tavrından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Tongsir iki kulüp başkanına anı plaketi de takdim etti.

Mücadelede Kaymaklı’dan 3, G.Birliği’nden 1 futbolcu kırmızı kart görürken, iki takım da kazandıkları penaltı atışlarını gole çevirdi.

Maç sonunda spor yazarlarının yaptığı değerlendirmede K.Kaymaklı futbolcusu Uğur Gök, maçın adamı seçildi. Şampiyon K.Kaymaklı kupasını KTSYD Başkanı Çelen Oben’in elinden aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.