banner913
banner932
banner1012

KSTBÜ’de “Vücut Geliştirme Söyleşisi” yapılacak

banner1020

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nde, Türkiye Vücut Geliştirme Milli Takım sporcularının katılımıyla Vücut Geliştirme Sporu söyleşisi yapılacak

banner974
KSTBÜ’de “Vücut Geliştirme Söyleşisi” yapılacak

banner971

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi(KTSBÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nun düzenlediği Vücut Geliştirme Sporu söyleşisi 6 Nisan Cuma günü yapılacak.

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nun

düzenlediği Vücut Geliştirme Sporu söyleşisi 6 Nisan Cuma günü yapılacak. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yapılacak olan söyleşi üniversitede içerisinde bulunan Ömer Gültekin Konferans Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak.

Söyleşiye Türkiye Vücut Geliştirme Milli Takım sporcuları katılacak. Birçok uluslararası yarışmaya katılan ve başarılar elde eden Türkiye milli sporcularından Fatih Ceylan ve Mustafa Yıldız söyleşide katılımcılarla buluşacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.