banner913
banner932
banner1012

Kolan Hospital, spor yazarlarını kontrolden geçirecek

banner1020

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Kolan British Hospital arasında sağlık protokolü imzalandı. Buna göre sağlık taramalarında kişiye özel check-up yapılacak

banner974
Kolan Hospital, spor yazarlarını kontrolden geçirecek

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği(KTSYD) ile Kolan British Hospital arasında  sağlık protokolü imzalandı.

Kolan British Hospital tarafından KTSYD üyelerine her yıl gerçekleştirilen sağlık kontrolleri bu yıl da yapılacak. Kolan British Hospital tarafından bu yıl yapılacak sağlık taramalarında kişiye özel check-up yapılacak. Pazartesi başlayacak check-up programlarıyla ilgili olarak önceki akşam Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda  bilgilendirme toplantısı yapıldı.

OBEN, KOLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Çelen Oben her yıl gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin bu yıl daha kapsamlı bir şekilde kişiye özel olarak yapılacağını belirterek bu yıl da sağlık konusunda katkı koyan Kolan British Hospital yetkililerine hem derneğe hem de ülke sporuna koydukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

GÜLMEZ “KİŞİYE ÖZEL TARAMA YAPACAĞIZ”

Kolan British Hospital başhekimi Dr. Harun Gülmez ise dördüncü yılında sağlık taramalarının farklı bir boyutta kişiye özel yapılacağını belirterek bu konuda spor yazarları ile sürdürülen işbirliğinden dolayı  mutlu olduklarını söyledi. Gülmez sağlık taramalarının nasıl yapılacağı konusunda katılımcılara bilgi verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.