banner913
banner932
banner1012

KKTC MOK, GKK Tümgeneral Yıldırım’ı ziyaret etti

banner1020

banner974
KKTC MOK, GKK Tümgeneral Yıldırım’ı ziyaret etti

banner971

KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) heyeti, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım’ı makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Dursun Koç Başkanlığı’ndaki KKTC MOK heyetinde, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güçlü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Mert Özdeş de yer aldı.
Ziyarette, komitenin çalışmaları, hedefleri, uluslararası olimpizm standartlarına ulaşılması yönündeki gayretler, spor ambargolarının aşılabilmesine yönelik, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile oluşturulan ortak çalışma grubu ve ‘Olimpiyat Evi’ projesi hakkında bilgiler verilirken, karşılaşılan çeşitli sorunlar hakkında da görüşler aktarıldı.

Komite Başkanı Koç, komitenin taşıdığı misyonun önemine değinirken, spora yönelik siyasi müdahaleler konusundaki duruşlarını ve hassasiyetlerini dile getirdi.
Tümgeneral Yıldırım da komitenin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek başarı dileklerinde bulundu.
Konuşmaların ardından Tümgeneral Yılmaz Yıldırım’a ziyaret anısında plaket takdim edildi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.