banner913
banner932
banner1012

Kickboks’ta Türkiye ile işbirliği

banner1020

Kickboks Federasyonu ile Türkiye MMA(Mix Martial Arts) Federasyonu spor işbirliği protokolü imzaladı

banner974
Kickboks’ta Türkiye ile işbirliği

banner971

Kickboksta, 2 federasyon güçlerini birleştirdi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kicboks Federasyonu adına Federasyon başkanı Niyazi Demirel, Türkiye MMA(Mix Martial Arts) Federasyonu adına ise Federasyon Başkanı Ali Arık, attıkları imzalarla2 federasyonun güçlerini birleştirdi. Protokol Spor Dairesi müdürü Hüseyin Cahitoğlu huzurunda imzalandı.

İki federasyonun imzaladığı protokol ile spor ilişkileri ve bu alandaki faaliyetlerin güçlenmesi hedeflenecek. Atılan imzalarla birlikte taraflar arasındaki işbirliği gelişimi ile birlikte ikili temas ve ortak eğitim antrenman kampları düzenlenmesinin de protokolda yer alıyor.

KKTC Kicboks Federasyonuna bağlı takımların Türkiye’de düzenlenecek uluslararası turnuvalara ve spor faaliyetlerine katılım için çaba gösterilmesi de protokolde yer alıyor. 15 maddenin yer aldığı protokol atılan imzalar sonrası yürülüğe girmiş oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.