banner913
banner932
banner1012

Kickboks Ligi’nde heyecan sürüyor

banner1020

Kickboks Ligi (4.Ayak) Müsabakaları, İskele’de yapılırken müsabakaları, Türkiye Kickboks Federasyonu Genel Sekreteri Harun Demir de izledi

banner974
Kickboks Ligi’nde heyecan sürüyor

banner971

2018 Kickboks Ligi (4.Ayak) Müsabakaları, 22 Eylül Cumartesi günü, İskele’de Caesar Resort Aktivite Alanı’nda yapıldı.

Müsabakalardan önce yapılan tartı ve kura çekiminden sonra Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde Point Fighting ve Kick Light ve Müzikli Forum olarak yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları, dernek başkanları ve federasyon yetkilileri tarafından verildi. Ligde 3 kategoride Mağusa İhtisas Spor Derneği lider bulunurken, Şimşek Savunma Sanatları Derneği, büyükler kategorisinde lider oldu.

Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği sporcusu Alkan Kuni’nin yaptığı gösteri seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. Bu başarılı gösterisinden dolayı Alkan Kuni, Federasyon başkanı Niyazi DEMİREL tarafından kupa ile ödüllendirildi. 

Caesar Resort Genel Müdürü Hasan Kıraner’e ve İskele Belediyesi meclis üyesi Sefa Kurukafa’ya, federasyona yaptıkları katkılardan dolayı milletvekili Ersin Tatar ve Aytaç Çaluda tarafından plaket takdim edildi. Ülkemizde bulunan Türkiye Kickboks Federasyonu Genel Sekreteri Harun Demir’e katkılarından dolayı federasyon başkanı Niyazi Demirel tarafından plaket takdim edildi. Harun Demir ise Niyazi Demirel’e, KKTC’deki başarılı çalışmalarından dolayı kılıç hediye etti.

Federasyon ve Caesar Resort yönetimi işbirliğinde düzenlenen müsabakalar, sporcuların aileleri ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.