banner913
banner932
banner1012

Kickboks ile TC Muaythai Federasyonu arasında işbirliği

banner1020

KKTC Kickboks Federasyonu ile TC Muaythai Federasyonu arasında imzalanan protokolle, iki federasyon arasında pek çok konuda işbirliği yapmasını öngörüyor

banner974
Kickboks ile TC Muaythai Federasyonu arasında işbirliği

banner971

KKTC Kickboks Federasyonu  ile TC Muaythai Federasyonu arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.
Geçtiğimiz gün KKTC Kickboks Federasyonu’ndan Başkan Niyazi Demirel, Genel Sekreter Mehmet İngenç ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Nusret ile TC Muaythai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na ziyarette bulundular.
Spor Dairesi Müdürü’ne yapılan ziyaret sonrası Türkiye Cumhuriyeti Muaythai Federasyonu adına Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kickboks Federasyonu adına Federasyon Başkanı Niyazi Demirel arasında, Spor İşbirliği Protokolü imzalandı. Lefkoşa’da Spor Dairesi Müdürlüğü’nde, yapılan imza töreninde Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve Spor Dairesi Dış İlişkiler Sorumlusu Sertaç Bozatlı hazır bulundu. 17 Maddeden oluşan İşbirliği Protokolü, Muaythai sporu ile ilgili iki federasyon arasında yardımlaşma ve işbirliği öngörüyor.
Spor Dairesi Müdürlüğü ziyaretinin ardından iki federasyon yetkilileri TC Büyükelçiliği Spor İşleri Sorumlusu Semattin Öztürk'e yapılan nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette KKTC Kickboks Federasyonu’nun yaptığı çalışmalar ve iki ülke Federasyonları arasında imzalanan Spor İşbirliği Antlaşması hakkında bilgi verildi. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.