banner913
banner932
banner1012

Kickboks hakem semineri tamamlandı

banner1020

banner974
Kickboks hakem semineri tamamlandı

banner971

Türkiye Kickboks Federasyonu Ulusal Hakemlerinden Ali Kale ile KKTC Kickboks Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Faramaz Najafov tarafından verilen seminerin ardından aday hakemler için sınav yapıldı
KKTC Kickboks Federasyonu  tarafından düzenlenen iki günlük seminer, Pazar günü gerçekleştirilen Aday Hakem Sınavı ile tamamlandı.
KKTC Kickboks Federasyonu’nun eğitim çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen Hakem Semineri  26 Ağustos Cumartesi günü başlayıp, 27 Ağustos Pazar günü tamamlandı. Türkiye Kickboks Federasyonu Ulusal Hakemlerinden Ali Kale ile KKTC Kickboks Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Faramaz Najafov tarafından verilen seminerin ardından aday hakemler için sınav yapıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.