banner913
banner932
banner1012

Karaoğlanoğlu’na piyango vurdu

banner1020

Karaoğlanoğlu Spor Kulübü’nün kullanımında olan araziler üzerinde, yap, işlet, devret modeli ile halı saha, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, açık olimpik yüzme havuzu, konaklama ve sosyal tesisler, fitness center, kulüp binası, aqua park, su oyunları, restoranlar ile çevre düzenlemesi yapılacak

banner974
Karaoğlanoğlu’na piyango vurdu

banner971

Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından 2017 yılında açılışı gerçekleştirilen Girne Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadyumu çevresindeki, Karaoğlanoğlu Spor Kulübü’nün kullanımında olan araziler üzerine yap, işlet, devret modeline göre Spor Dairesi Müdürlüğü, Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş ve Karaoğlanoğlu Spor Kulübü arasında sözleşme imzalandı.

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş adına Cihangir Coşkun Kubilay ve Karaoğlanoğlu Spor Kulübü başkanı Hasan Çukur 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan projeye imza attı. Proje içerisinde 25*50 halı saha, suni çim zeminli 2 adet tenis kortu, sert zemin basketbol ve voleybol sahası, açık olimpik yüzme havuzu(10kulvar), konaklama ve sosyal tesisler, fitness center, kulüp binası, aqua park, su oyunları, restoranlar ile çevre düzenlemesi yer alıyor.

CAHİTOĞLU: EN ERKEN ZAMANDA HAYATA GEÇSİN

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu imza sonrası yaptığı açıklamada gençliğe ve spora yeni bir yol açacak projeye imza attıklarını belirterek, projenin  en erken zamanda hayata geçmesini temenni etti. Cahitoğlu, devlet, özel sektör işbirliğinin neticesinde gerçekleşecek olan bu projenin ise örnek gösterilmesi gereken bir proje olduğunu vurguladı.

Başka spor tesisleri yapımı için gelecek olan spor kulüpleri veya spor federasyonlarına da ayni yolu takip etme konusunda yardımcı olacaklarını söyleyen Cahitoğlu, Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş’a teşekkürlerini iletti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.