banner913
banner932
banner1012

Karaderi kategorisinde yine şampiyon

banner1020

Birkan Karaderi, KITMOK Tirmen Enduro Yarışı’nda MX2 kategorisinde şampiyon olurken, şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi

banner974
Karaderi kategorisinde yine şampiyon

banner971

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sponsorluğunda yarışan GAÜ Akademisyeni Birkan Karaderi, KITMOK Tirmen Enduro Yarışın’da MX2 kategorisinde şampiyon oldu.

Birkan Karaderi, geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen, 11 Km’lik parkurdan oluşan “KITMOK Tirmen Enduro” yarışında 35 kişiyi geride bırakarak şampiyon oldu. 11 km’den oluşan ve su geçişi, lastik engeli, dere geçişi gibi birçok engeli olan parkurda, 2 kez ard arda en iyi dereceği yakalayan Karaderi, 35 kişinin katıldığı MX2 kategorisinde 11.3 dk’lık derecesi ile şampiyon oldu. Yarışla ilgili açıklamada bulunan Karaderi, Endro yarışlarının KKTC’de günden güne daha büyük boyut kazanmaya başladığını belirterek, gerek katılımcı sayısı; gerekse koşulan etapların zorluk derecesinin artmaya başladığını belirtti. Bu büyük organizasyonun bünyesinde olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Karaderi, motosiklet kullanmanın kendisi için bir yaşam tarzı ve tutku olduğunu söyledi.

Karaderi açıklamasının devamında ise şunları söyledi; “Bu yarış etabında çetinliğinden ve yorgunluğumdan dolayı motosikletimden düştüm. Ama yine de yarışı bırakmayıp devam ettim. Müthiş bir mücadele yaşadım ve birinciliği elde etmenin onurunu yaşıyorum.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.