banner913
banner932
banner1012

Karadağ'ın çocuklarıyla, lige renk katacağız

banner1020

banner974
Karadağ'ın çocuklarıyla, lige renk katacağız

banner971

Lefke'nin teknik direktörü Haldun Oktay, yeni sezona yönelik açıklamalarda bulunurken, "Karadağ'ın çocuklarıyla, lige renk katacağız." dedi

Necati KÜLAHLILAR

Yeni sezon hazırlıklarına en erken başlayan kulüp olan Lefke'nin teknik direktörü Haldun Oktay, yeni sezona yönelik açıklamalarda bulundu.

Karadağ'ın çocuklarıyla, lige renk katacağız diyen Haldun Oktay, açıklamalarında şunları söyledi:

"Lefke yeni sezonda kendi çocukları olan Karadağ'ın çocuklarıyla, lige renk katacak. Para önemlidir. Ama her şey de değildir. Önemli olan futbolcuların kendilerini Lefke'ye ait hissetmeleridir.

Yardımcılarım Fırat Ömür ve Mahmut Dinçli eşliğinde çok iyi çalışıp, ligin keyif veren ekiplerinden olacağız. 20 - 27 Ağustos tarihleri arasında ise İzmit Kartepe'de kampa gideceğiz.

Yakup, Kasım ve Aykut'u takımda tutmak için girişimlerimiz vardır. Sakatlığı geçen Aziz Sakallı, bizim için yeni transfer olacak. Aziz antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. İki sezon sonra Aziz'i sahalarda izleyeceğiz. Çok kaliteli 3 de yabancı futbolcuyu takımımıza kazandıracağız. Yabancı futbolcuların kaliteli olması, olmazsa olmazlarımızdandır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.