banner913
banner932
banner1012

Kan bağışı için örnek işbirliği

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve Kıbrıs Türk Kızılay'ı, gençlerin gönüllü kan bağışçısı olması için çalışma başlatıldı

banner974
Kan bağışı için örnek işbirliği

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve Kıbrıs Türk Kızılay'ı arasında, 29 Eylül 2017, Cuma günü, KTFF toplantı salonunda işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokolde, KTFF mensupları kan bağışı hakkında eğitim verilerek, gençlerin günümüzde ve gelecekte gönüllü kan bağışçısı olmasının sağlanması amaçlandı. İmzalar, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile Kıbrıs Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Ahmet Ulubay tarafından atıldı. Gönüllü Kan Bağışçısı Kazanımı Programı kapsamında, eğitimlere, personel ve üyeler gönüllü olarak katılabilecekler. Her lig başladığında uygun görülen maçlarda kan bağışının önemine dikkat çeken görseller yer alacak. Protokolün imzalanmasından sonra, Ahmet Ulubay, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'na plaket takdiminde bulundu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.