banner913
banner932
banner1012

Kadınlar, şehitleri anacak

banner1020

banner974
Kadınlar, şehitleri anacak

banner971

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği, 1958 yılında şehit edilen köylüler anısına Kadınlar Halı Saha Anı Futbol Turnuvası düzenliyor

Kadınlar Futbol liginin beş yıl aradan sonra başlayıp tamamlanmasının ardından, kadınlar bu kez de halı sahada buluşuyor. İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği (İGEM) bu yıl üçüncü kez Kadınlar Halı Saha Anı Futbol Turnuvası düzenliyor.  

13-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Kadın Futbol Anı Turnuvası’na ligde mücadele eden Göçmenköy, Çanakkale, Gönyeli, Mağusa Spor Akademisi, Geçitkale, Mesarya kadın futbol takımlarından oluşan 6 takım katılıyor. İnönü Spor Kompleksi’ndeki halı sahasında iki gün sürecek olan Kadın Futbol Anı Turnuvası, tek maç eleme sistemine göre oynanacak. "Kadınlar Futbol Anı " turnuvası “12 Temmuz 1958 yılında işlerine giderken yolda Rumlar tarafından pusuya düşürülerek Şehit edilen köylüler anısına gerçekleştiriliyor.” 2 günlük "Kadın Futbol Anı" turnuvasında ilk gün eleme maçları oynanırken, 15 Temmuz Cumartesi günü yarı final ve final maçları oynanacak. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Kadınlar Futbol Anı Turnuvası’nda Mağusa Spor Akademisi Kadın Futbol Takımı şampiyon olmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.