banner913
banner932
banner1012

Kadınlar, şehitler için oynuyor

banner1020

banner974
Kadınlar, şehitler için oynuyor

banner971

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği tarafından düzenlenen Kadınlar Halı Saha Şehitler Anı Turnuvası başladı

Ahmet OGAN

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği (İGEM) tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Kadınlar Halı Saha Anı Futbol Turnuvası başladı.

13-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen "Kadın Futbol Anı Turnuvası’na” ligde mücadele eden Çanakkale, Gönyeli, Mağusa Spor Akademisi ve Geçitkale kadın futbol takımları katıldı. İnönü Spor Kompleksi’ndeki halı sahasında bugün tamamlanacak olan turnuva tek devreli lig usulüne göre oynanıyor.

12 Temmuz 1958 yılında işlerine giderken yolda Rumlar tarafından pusuya düşürülerek Şehit edilen köylüler anısına gerçekleştirililen Kadınlar Futbol Anı Turnuvası’na, köy ve bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Turnuvanın ilk gün maçlarında Gönyeli, Çanakkale’yi 3-0, Geçitkale, Mağusa Spor Akademisi’ni 1-0, Mağusa Spor Akademisi, Gönyeli’yi 2-0, Çanakkale, Geçitkale’yi 1-0 mağlup ederken, Gönyeli ile Geçitkale 1-1, Çanakkale ile Geçitkale 0-0 berabere kaldılar. Bu sonuçların ardından Mağusa Spor Akademisi lider, Gönyeli ikinci, Geçitkale üçüncü, Çanakkale ise dördüncü olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Mağusa Spor Akademisi - Çanakkale, Gönyeli - Geçitkale takımları eşleşti.

3. Kadınlar Halı Saha Anı Futbol Turnuvası’nda yarı final ve final maçları, bu akşamı oynanacak. Final karşılaşmasının ardından düzenlenecek ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüller yetkililer tarafından verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.