banner913
banner932
banner1012

İskele Poligonu 9 Temmuz'da açılacak

banner1020

İskele Poligonu, 15. Abdülkadir Gülcan ve 4. Hasan Aykulu Anı atıcılık yarışmasının yapılacağı 9 Temmuz Pazar günü açılacak

banner974
İskele Poligonu 9 Temmuz'da açılacak

banner971

İskele Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılan Poligonun açılış tarihi belli oldu. Poligon, 49. Geleneksel İskele Festivali kapsamında İskele Avcılık Atıcılık Kulübü himayesinde düzenlenecek, ‘15. Abdülkadir Gülcan ve 4. Hasan Aykulu Anısına / TRAP SKEET’ atıcılık yarışmasının yapılacağı 9 Temmuz Pazar günü açılacak. 
Sayılı günler kala, lokal binasının bitirilmesi için çalışmalar devam ederken, diğer yandan parke döşeme ve alan telleme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Proje kapsamında alanda, tabanca atış poligonu, skeet & sporting atış poligonu, lokal binası, avcılık ve atıcılık eğitim parkuru ve geniş araç park alanı ile yeşil alanlar olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.