banner913
banner932
banner1012

İlkokullar, Narin anısına karşılaştı

banner1020

Narin İyci İlkokullar Arası Anı Futbol Turnuvası, Değirmenlik Halı Sahasında 4 ilkokulun katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuvada Değirmenlik İlkokulu birinci oldu

banner974
İlkokullar, Narin anısına karşılaştı

banner971

Geleneksel Narin İyci İlkokullar Arası Anı Futbol Turnuvası, dün Değirmenlik Halı Sahasında, gerçekleştirildi.

4 ilkokulun katılımı ile gerçekleştirilen Narin İyci İlkokullar Arası Anı Futbol Turnuvası, Haspolat İlkokulu tarafından organize edildi.

Narin İyci’yi anmak ve kanser hastalığı ile hastalığa sebep olan etkenlere dikkat çekmek için geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya, Değirmenlik İlkokulu, Minareliköy Şht Mehmet Eray İlkokulu, Haspolat İlkokulu ve Cihangir İlkokulu katıldılar.

Centilmence ve dostça geçen turnuva sonunda Değirmenlik İlkokulu birinci olurken, Minareliköy Şht Mehmet Eray İlkokulu ikinci, Cihangir İlkokulu üçüncü ve Haspolat İlkokulu dördüncü oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.