banner913
banner932
banner1012

"Hedefimiz kürsüde yer almak"

banner1020

Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenlenecek olan Türkiye Masterler Yüzme Şampiyonası'na katılacak yüzücülerimizden Hasan İlker, ekip olarak hedeflerinin kürsüde yer almak olduğunu söyledi

banner974
"Hedefimiz kürsüde yer almak"

banner971

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Masterler Yüzme Şampiyonası'na yüzücülerimiz de katılacak. 

Gaziantep'te gerçekleştirilecek olan şampiyonada ülkemizi temsilen Yakın Doğu Üniversitesi'nden Osman Akkuş 200 metre sırt üstü, 50 metre kelebek, 200 metre karışık,100 metre kelebek, 200 metre kelebek ve 100 metre sırt üstü kategorilerinde mücadele edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi sporcularından Caner Aspava 100 metre serbest, 50 metre serbest branşlarında yarışacak. Aspava Spor Kulübü'nden ise Hasan İlker 400 ve 800 metre serbest branşında mücadele edecek. Bayrak yarışmalarında da ülkemiz Gaziantep'te temsil edecek.

Ekip adına yarışa katılacaklardan Hasan İlker gazetemize yaptığı açıklamalarda Atatürk’ün adına düzenlenen anlamlı yarışmada hedeflerinin kürsüde yer almak olduğunu söylerken, ülkeye madalyalarla döneceklerini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.