banner913
banner932
banner1012

Haskasap, Riga’da yan verecek

banner1020

Drift NEU pilotu Enver Haskasap, Letonya’nın Riga şehrinde yapılacak Avrupa Drift Şampiyonası Drift Masters’in üçüncü ayağında podyum hedefiyle mücadele edecek

banner974
Haskasap, Riga’da yan verecek

banner971

Drift Masters Avrupa Drift Şampiyonası’nın üçüncü yarışı, Letonya’nın Riga şehrinde bulunan Bikernieku Trase Pisti’nde yarın gerçekleştiriliyor.

Avrupa Drift Şampiyonası’nın en renkli yarışlarından biri olan Riga’da 22 ülkeden 60 yarışmacı piste çıkacak. Avrupa Şampiyonası’nı takip eden çifte KKTC Şampiyonu Enver Haskasap’ın da kayıt yaptırdığı yarışta dünyanın en iyi drift pilotları mücadele edecek.

2016’da Avrupa Drift Şampiyonası’nın Polonya ayağında üçüncülük kazanan sporcumuz, Macaristan’da yapılan sezonun ikinci yarışında yaşadığı kazadan dolayı istediği sırayı elde edememesine rağmen halen şampiyonada yedinci sırada ve favoriler arasında şampiyonayı takip ediyor. Yarın sabah saatlerinde sıralama turları yapılacak organizasyonda ikili eşleşmeler saat 15.00’de başlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.