banner913
banner932
banner1012

Hasan Ramadan Cemil turnuvasına, geri sayım başladı

banner1020

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 7 Eylül Perşembe günü başlayacak. Turnuvada son kayıtlar 29 Ağustos günü yapılacak

banner974
Hasan Ramadan Cemil turnuvasına, geri sayım başladı

banner971

Geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası bu yıl 7 Eylül 2017 Perşembe günü başlıyor.

Geçmişte olduğu gibi yine merhum Hasan Ramadan Cemil anısına düzenlenecek turnuva yine İbrahim Özsoy tarafından organize ediliyor.  Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’ye şu ana kadar 14 takım kayıt yaptırmak için başvuruda bulundu. Yenilenen zemini ve çevre düzenlemesi ile Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşecek olan turnuvada haftada 4 gün maçlar oynanacak.

Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma günleri oynanacak maçlarla 1 ayda tamamlanması düşünülen turnuvada son kayıtlar 29 Ağustos Salı günü alınacak. Son kayıtları alınmasından sonra takım sayısı belirlenecek ve fikstür oluşacak.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’ye şu ana kadar Başbakanlık, Cumhuriyet Meclisi, İçişleri Bakanlığı, Merkezi Cezaevi, Devlet Hastanesi, Elektrik Kurumu, Sivil Havacılık Dairesi, Telefon Dairesi, Din İşleri Dairesi, Tarım Bakanlığı, BRT, Gümrük Dairesi, Vergi Dairesi, Ekonomi Bakanlığı temsilcileri katılmak için ilgi gösterdi.

Kesin kayıtların 29 Ağustos Salı gününe kadar alınacağı turnuvada ilk maçlar 7 Eylül Perşembe günü oynanacak. Turnuva hakkında bilgi almak ve kesin kayıt yaptırmak isteyenler 0542 855 2925 numaralı telefondan İbrahim Özsoy’a ulaşmaları gerekmektedir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.