banner913
banner932
banner1012

Hamitköy, Süper Lig için sahada

banner1020

Hamitköy yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı ilk antrenmanla başladı

banner974
Hamitköy, Süper Lig için sahada

banner971

Hamitköy yeni sezon hazırlıklarına dün saat 18:30'da Esat Erdoğmuş Stadı'nda yaptığı ilk antrenmanla başladı. Hamitköy Spor Kulübü başkanı Evren Mannaş, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulunarak hedeflerinin yeni sezonda kesinlikle Süper Lig olduğunu ifade etti. Mannaş, mutlaka ilk üçün içerisinde olacaklarını belirterek, bu hedef için gençlerle destekli iddialı bir kadro kurduklarını söyledi.

Hamitköy başkanı Evren Mannaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yurt içinde kamp yapacaklarını ayrıca devre arasında ligde alınan sonuçlara ve hocanın isteğine de bağlı olarak kamp yapacaklarını ifade etti.

Evren Mannaş, kurdukları iddialı kadroya birkaç takviye daha yapacaklarını ve tüm transferlerin sezon başlamadan tamamlanacağını belirtti.

SAKALLI: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, yeni sezonda Hamitköy olarak hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve zirveye oynayacaklarını ifade etti.  Sakallı, hedefe ulaşabilmek için bu yıl inatçı, mücadeleci, hırslı ve  azimli bir takım kurmaya çalıştıklarını belirtti. Sakallı, yeni sezon öncesinde 11 haftalık bir hazırlık süreci geçireceklerini ve bu 11 haftanın içerisinde 14 hazırlık karşılaşması oynayacaklarını söyledi. Sakallı, yeni sezon öncesinde iyi çalışıp camianın hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Ahmet Sakallı, hedefleri doğrultusunda Özgür, Hakan, Latif, kaleci Kemal gibi tecrübeli isimleri kadrolarına kattıklarını söyledi. Sakallı, bu tecrübeli isimlerin yanında mutlaka alt yapıdan yetişen gençlere de forma şans vereceğini vurguladı. Sakallı, takıma katılan gençlerin formayı hak etmeleri gerektiğini ve bu işe önem verip futbolcu gibi hareket etmeleri durumunda onlara bol bol şans vereceğini ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.