banner913
banner932
banner1012

HAABD yönetimi, şimdi daha dinamik

banner1020

Hamitköy Avcılık Atıcılık Birliği Derneği, genç ve dinamik yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile daha güçlü konuma geldi

banner974
HAABD yönetimi, şimdi daha dinamik

banner971

Hamitköy Avcılık Atıcılık Birliği Derneği (HAABD) geçtiğimiz hafta içerisinde genel kurul gerçekleştirerek, yönetim kurulunu genişletti.

Özelde Hamitköy bölgesinde genelde ise ülkede sürdürüle bilir av ve doğa yaşamı için çalışan, dernek, genç ve dinamik yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile daha güçlü konuma geldi. Hamitköy bölgesinde çeşitli bölgelere suluklar yerleştirerek sıcak Yaz aylarında hayvanların su ihtiyacını gideren, kaçak avın önlenmesi konusunda girişimler yapan

Hamitköy Avcılık Atıcılık Birliği Derneği'nin yönetim kurulu üyesi Halit Baykent, genel kurul sonrasında şu açıklamaları yaptı:

"Hamitköy Avcılık Atıcılık Birliği Derneği (HAABD) olarak her geçen gün daha da büyüyoruz.

Yönetimimize yeni katılan genç ve dinamik arkadaşlarımıza aramıza katılımlarından dolayı teşekkürü borç biliriz. HAABD olarak tüm çabalarımız sürdürüle bilir av ve doğa yaşamı içindir. Sizlere ve doğaya daha iyi hizmet verebilmek için görev dağılımı yapıp elimizden geleni en iyi şekilde çalışacağız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.